Meniul zilei

Tocanita de cartofi cu pui ,meniul zilei ,retete culinare

Romanian Food,Retete Culinare , Retete Culinare Romanesti,Prajituri Romanesti,Bucatarie Romaneasca,Retete De Mancare,Retete Culinare Ro,Retete De Slabit,Ciorba De Burta

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
1kg cartofi
2 pulpe de pui
1 morcov
3 catei de usturoi
1 ardei
o ceapa
sare,,delikat bulion
marar

Mod de preparare:
Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele de pui impreuna cu morcovul, ceapa si ardeiul tocate marunt. se calesc se adauga apa si delikat se lasa sa fiarba un pic . Dupa aceea se adauga cartofi taiati cubulete mari si se acopera cu apa. Cind sunt fierti cartofi se adauga usturoiul pisat ,bulionul se potriveste de sare se opreste focul si se adauga mararul verde 


POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu