Meniul zilei

Micii româneşti au primit aprobarea UE ,reteta de casa mititei

Printre aditivii aprobaţi de UE se află şi bicarbonatul de sodiu, care se găseşte în micii româneşti,Micii româneşti au primit aprobarea UE,O nouă listă de aditivi alimentari permişi în Uniunea Europeană intră de, sâmbătă, în vigoare.Lista reînnoită conţine doar aditivii alimentari a căror siguranţă în alimentaţie a fost evaluată ştiinţific.Mici sunt favoriti romanilor in zilele de sarbatoare care consuma peste 20 000 de tone anual care acum se pot exporta si in europa. RETETA MITITEI DE CASA : ___1kg ---- carne de porc cu grasime (tocata)se poate pune si vita sau miel,oaie combinat ___---1lingurita bicarbonat ---1lingurita piper negru macinat ---condiment mici dupa gust ---300ml bere(un pahar) sau supa de oase ---2lingurite sare PREPARARE: Incepind cu prepararea tuturor condimentelor .,carnea se pune intr-un vas unde se pun toate condimentele ,se amesteca si treptat in timp ce se amesteca se pune berea sau supa de oase pentru a fi incorporata dupa ce sa framantat bine se reposa la rece timp de 12 ore .(pentru emstecu de condimente) Bun dupa ce au trecut orele necesare se pot modela si pune pe gratar . Sau daca am preparat o cantitate mai mare se poate congela fara probleme . Totul preparat poftiti la masa , PREZENTARE SI SERVIRE: SE servesc cu mustar si daca dorim cu garnitura de cartofi prajiti. POFTA BUNA
mici romanesti UE, export mici romanesti, export UE produse romanesti, reteta mici romanesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu