Pasta de mici,MITITEI retete de casa

Cei mai buni mici de casa fara sa umbli cautind pasta de mici si nici nu stii daca este proapata sau din ce carne facuta cu mult usturoi sau se umfla ca un balon pentru ca au foarte mult bicarbonat ,probeaza
1kg ----                   carne de porc cu grasime (tocata)se poate  pune si vita sau miel,oaie combinat
1buc.                             capatina de usturoi
1lingurita                  bicarbonat
1lingurita                  piper negru macinat
condiment mici         dupa gust
300ml                      bere(un pahar) sau supa de oase
2lingurite                  sare

PREPARARE:
  Incepind cu prepararea tuturor condimentelor .,carnea se pune intr-un vas unde se pun toate condimentele ,se amesteca si treptat in timp ce  se amesteca se pune berea sau supa de oase pentru a fi incorporata dupa ce sa framantat bine se reposa la rece timp de 12 ore .(pentru emstecu de condimente) Bun dupa ce au trecut  orele necesare se pot modela si pune pe gratar . Sau daca am preparat o cantitate mai mare se poate congela fara probleme . Totul preparat poftiti la masa ,

PREZENTARE SI SERVIRE:
SE servesc cu mustar si daca dorim cu garnitura de cartofi prajiti.

POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu