1kg ---- carne de porc cu grasime (tocata)se poate pune si vita sau miel,oaie combinat
1buc. capatina de usturoi
1lingurita bicarbonat
1lingurita piper negru macinat
condiment mici dupa gust
300ml bere(un pahar) sau supa de oase
2lingurite sare
PREPARARE:
Incepind cu prepararea tuturor condimentelor .,carnea se pune intr-un vas unde se pun toate condimentele ,se amesteca si treptat in timp ce se amesteca se pune berea sau supa de oase pentru a fi incorporata dupa ce sa framantat bine se reposa la rece timp de 12 ore .(pentru emstecu de condimente) Bun dupa ce au trecut orele necesare se pot modela si pune pe gratar . Sau daca am preparat o cantitate mai mare se poate congela fara probleme . Totul preparat poftiti la masa ,
PREZENTARE SI SERVIRE:
SE servesc cu mustar si daca dorim cu garnitura de cartofi prajiti.
POFTA BUNA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu