Meniul zilei

Salata boeuf cu piept de pui

INGREDIENTE 300 gr carne fiarta de pui sau vita 4 castraveciori murati (cca 150 gr) 2 morcovi (cca 200 gr) 4 cartofi normali 4 linguri mazare din conserva maioneza din 2 galbenusuri sare, piper . Mod de preparare Se pun la fiert cartofii cu pieptul de pui si morcovii. Dupa ce au fiert se taie cartofii ucati micute cam cat unghia,morcovul bucati mici mici si castravetii in bucati cam cat si cele de la cartofi. Pieptul de pui nu se taie in cubulete ci se face sub forma de suvite cat de mari or fi ele..se amesteca toate la un loc,si se mai pune dupa preferinta castraveti,cartofi sau morcov. Se face maioneza din 5 oua crude si 5 fierte tare,se pune la rece aproximativ 30 de minute dupa care se amesteca impreuna cu toate celelalte ingrediente.Se oeneaza dupa imaginatie cu ,masline ,albus de ou,castraveti murati, e.t.c. Mod de servire Se serveste rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu